Na Million Women March: What’s next?

“At some point you have to let go all of this shit”. Dat zei mijn yogaleraar vanochtend tijdens in het begin van de les. Adem in adem uit, dacht ik terwijl mijn hersenen overuren draaiden. Ik bleek het loslaten van mijn gedachten moeilijker te vinden dan anders. Waarom? Zaterdag liep ik mee in de Million women March in New York City. En sinds die dag vraag ik mij voortdurend af: Wat nu? En ik blijk zeker niet de enige te zijn.

 

Verder lezen?

Na Million Women March: What’s next? 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s